Tervetuloa FF-AKATEMIAN koulutuksiin

Tarjoamme koulutuksissa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaista tietoa energiatehokkaan ja terveellisen rakentamisen ratkaisuista sekä eristeteollisuuden tuoreimmista innovaatioista.

Koulutuksia on valmiina aihealueina tai ne voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Kaikki koulutukset ovat ilmaisia ja ne toteutetaan joko Teamsin välityksellä tai koronatilanteen salliessa FF-AKATEMIA:n tai asiakkaan tiloissa.

Ilmaiset koulutuspaketit:

Routaeristys & perustukset (1 h): Routaeristys on kustannustehokkaimpia ja varmimpia tapoja estää rakenteiden vaurioiden syntyminen. Oikeaoppisella routaeristyksellä pyritään saavuttamaan pitkäikäinen ja huoltovapaa rakenne. FINNFOAM-eristeet ovat tutkitusti laadukkain tapa suojata rakenteet roudan vaurioilta. 

Sokkeli ja alapohjarakenteet (1 h): Alapohja voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Finnfoamilta löytyy kattava tuotevalikoima energiatehokkaaseen ja pitkäikäiseen rakentamiseen. Tuotevalikoiman FINNFOAM, FF-XPS 200 Lattia ja FF-EPS eristeistä löytyvät oikeat eristeet kaikkiin rakenteisiin. Varaa koulutusaika asiantuntijoiltamme.

Seinärakenteet (1 h): Seinärakenneratkaisuja löytyy aina P1 -paloluokan enintään 56 metrisiin kohteisiin. Finnfoam on testannut erittäin laajasti tuotteitaan täysimittaisilla palotesteillä ja laatinut niistä yhdessä paloteknisten ammattilaisten johdolla erityisiä palosertifikaatteja. Palosertifikaatit sisältävät tuotteiden paloteknistä käyttäytymistä palotilanteessa ja rakennekuvia rakenteiden detaljeista, joiden tarkoitus on parantaa turvallista rakentamista. Seinissä voidaan käyttää FF-PIR-polyuretaanieristeitä tai FF-EPS-eristeitä. Finnfoamin tuotteilla pystyy kaventamaan perinteisen seinärakenteen paksuutta. Varaa koulutusaika asiantuntijoiltamme.

Yläpohjarakenteet (1 h): Yläpohjaan ja käännettyihin katto-/kansirakenteisiin löytyy useita energiatehokkaita rakenneratkaisuja. Yläpohjan nykyvaatimus täyttyy jopa 230 mm FF-PIR-eristeellä. Käännettyjen kattojen osalta eristelevyt on varustettu tuuletuskanavilla, jotka kasvattavat rakenteen käyttöikää. Myös energiatehokkaat kansi-, käännetyt ja viherkattorakenteet voidaan toteuttaa vain kahdella eristekerroksella. Tämä säästää asennusaikaa työmaalla. Koulutuksessa käydään läpi kattorakenteita ja kerrotaan rakenteiden palo-, lämpö- ja paloteknisistä ominaisuuksista. Varaa koulutusaika asiantuntijoiltamme.

Märkätilat (1 h): Tulppa-märkätilalevyt ovat erittäin helppo asentaa ja kosteusteknisesti turvallinen tapa toteuttaa märkätilat. Tulppa-märkätilalevyt soveltuvat uudis- ja korjauskohteisiin. Tulppa-järjestelmän kanssa voidaan käyttää Ardexin, Cascon, Fesconin, Kiillon, Schönoxin ja Weberin vedeneristeillä. Vesitiiviit rakenneratkaisut märkätilan seiniin ja lattioihin. Varaa koulutusaika asiantuntijoiltamme.

EPD & ympäristöasiat (1 h): Elinkaarilaskenta kasvaa koko ajan ja sitä varten Finnfoam haluaa edesauttaa muutosta kohti energiatehokkaampaa rakentamista ja vähentää näin rakennuksen käytönaikaisia päästöjä. Finnfoam on tarjonnut tuotteidensa EPD:t jo vuodesta 2013. Tuotteiden raaka-aineet, tuotanto, asennus, käyttö, elinkaaren loppupää ja loppukäyttö arvioidaan laajasti, jolloin saadaan arvio yrityksen todellisista ponnisteluista ympäristön hyväksi. Varaa koulutusaika asiantuntijoiltamme.

FF-FLOOR-alapohjaratkaisu pienentää rakentamisen hiilijalanjälkeä (1 h): FF-FLOOR on maanvaraisen alapohjan lattiaratkaisu, joka käyttää ainutlaatuisen 3D-rakenteensa ansiosta 30 % vähemmän betonia kuin perinteiset ratkaisut. Tuoden samalla alapohjarakenteelle 20 % enemmän lujuutta. Tuote laskee kustannuksia – helppo ja nopea asentaminen nopeuttaa työtä.

FF-PIR BI – energiatehokas kattorakenne uudis- ja korjauskohteissa (1 h): FF-PIR BI -ratkaisulla voidaan yksinkertaistaa rakennetta. Bitumilaminaatti mahdollistaa kattokermien kiinnityksen suoraan FF-PIR-eristeeseen. FF-PIR -eristeiden erinomaisen lämmöneristävyyden (0,025–0,027 W/mK) ansiosta saadaan energiatehokkaita kattoratkaisuja rakennettua maltillisilla eristekerrosvahvuuksilla. Tuote soveltuu uudis- ja korjauskohteisiin.​​​​​​​

FF-EPS ja FF-EPS 60S SILENT – kustannus- ja energiatehokkaat katot (1 h): Lukkopontatuilla FF-EPS-eristeillä saadaan rakennettua tiivis ja yhtenäinen eristekerros.​​​​​​​ FF-EPS X -eristeiden urituksen ansioista rakenteen vesihöyry saadaan purettua suunnitellusti. FF-EPS 60S SILENT:ssa on FF-EPS:n ominaisuudet ja sen lisäksi levyn yläpinnassa on noin 15 mm paksu SILENT-erikoispinnoite. Pinnoite toimii erinomaisena alustana PVC- tai bitumikatteille. SILENT-pinnoite toimii myös ääni- ja paloteknisiä ominaisuuksia parantavana kerroksena. ​​​​​​​Lukkopontatut tuotteet on nopeita asentaa. Tuote soveltuu uudis- ja korjauskohteisiin.​​​​​​​

FF-EPS ETICS – kosteusteknisesti turvallinen ohutrappausratkaisu (1 h): FF-EPS ETICS:n lukkopontatulla eristeellä saadaan rakennettua tiivis ja yhtenäinen eristekerros. Palokatkot tehdään 200 mm paksuilla FF-PIR -eristeillä, joka toiseen kerrokseen. Näin rakenteessa on vain kosteutta kestäviä materiaaleja ja yhteinen eristekerros. FF-EPS ETICS:n pinnoitusvaihtoehdot on testattu vaativimmilla säätesteillä pohjoisiin olosuhteisiin. Tuote soveltuu uudis- ja korjauskohteisiin.

Varaa aika koulutukseen:

Juuso Jehimoff

Tekninen asiakaspalvelupäällikkö

+358 2 777 3053

Ammattiasiakkaat

Niklas Alexandersson

Tekninen asiakaspalvelupäällikkö

+358 2 777 3030

Ammattiasiakkaat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!