Tuotteet

Finnfoam on XPS-lämmöneriste, joka kestää erinomaisesti kosteutta, jäätymistä ja kuormitusta. Se säilyttää eristyskykynsä vaativissakin olosuhteissa ja soveltuu niin routaeristeeksi kuin lattioiden, kattojen ja seinienkin eristämiseen sekä erilaisiin lisälämmöneristyksiin.

FF-PIR vastaa tiukentuneisiin energiatehokkuusvaatimuksiin ja on kosteusteknisesti turvallinen sekä tehokas lämmöneriste yläpohjiin ja seiniin. Hyvä lämmöneristyskyky mahdollistaa ohuet rakennepaksuudet kuivissa seinä- ja kattorakenteissa.

FF-EPS on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu lattioiden, seinien ja kattojen eristämiseen. Harmaalla FF-EPS:llä saavutetaan noin 20 % parempi lämmöneristävyys kuin perinteisellä valkoisella EPS:llä.

Tulppa-märkätilalevy toimii sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Se on nopea asentaa patentoidun asennusjärjestelmän ja valmiin vedeneristyksen ansiosta. Levyjen leikkaaminen muotoon käy helposti mattoveitsellä tai käsisahalla ja levyä on kevyt käsitellä.

FF-FLOOR on maanvaraisen alapohjan lattiaratkaisu, joka käyttää ainutlaatuisen 3D-rakenteensa ansiosta 30 % vähemmän betonia kuin perinteiset ratkaisut, tuoden samalla alapohjarakenteelle 20 % enemmän lujuutta. Nopea asentaa ja pienempi teräksen kulutus.​

Kierrätetystä PIR-eristeiden valmistuksen sivuvirrasta valmistettuja FF-FRAME-profiileja käytetään apukarmina ulkoseinän eristetilassa ikkunoiden asentamista varten. FF-FRAME-profiilit on kehitetty kestämään kosteutta ja lämpötilavaihteluita.

FF-SIGNAL on edullinen tapa varmistaa kuuluvuus huoneistossa. Passiivinen signaalinvahvistimella saavutetaan 30–100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi.

FINNFOAM-TUOTELUETTELO:

Alla olevan lomakkeen täyttämällä saatte sähköpostiinne linkin, josta voitte ladata tuoteluettelomme