Parhaat ratkaisut kaikkeen eristykseen

Finnfoam on 40-vuotisen historiansa aikana kasvanut yhdeksi johtavaksi muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistajista. Lämmöneristysosaamisen juuret ovat syvällä suomalaisessa roudassa. Finnfoam-konserni tunnetaan laadusta, tuotekehityksestä sekä luotettavuudesta.

Valmistamamme tuotteet vastaavat asiakkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvuutemme lämmöneristeiden suunnittelussa ja valmistuksessa kiteytyvät vankkaan kokemukseen sekä uudenlaiseen ajatteluun.

Tuotekehityksessä ja valmistuksessa kiinnitetään lämmöneristyskyvyn lisäksi erityistä huomiota luotettavuuteen, kestävyyteen, asentamisen helppouteen ja materiaalitehokkuuteen. FF-EPS, FF-PIR ja FINNFOAM (XPS)-lämmöneristeiden tuotantolinjat on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat hyvät ja optimoidut tuoteominaisuudet kaikille levypaksuuksille ja takaavat nopeat toimitukset.

Kasvatamme jatkuvasti tuotantokapasiteettia ja nykyisin eristeitä valmistetaan Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Liettuassa ja Espanjassa.

Pyrimme toimimaan vastuullisesti arvoketjun eri vaiheissa ja huomioimaan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset vaikutukset. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita vahvistaaksemme arvoketjun toimivuutta. 

Kestävä ja vastuullinen liiketoiminta on meille tärkeää, haluamme olla luotettava työnantaja, alan asiantuntija ja yhteistyökumppani. 

Kestävä ja toimiva

Finnfoamin tavoitteena on aina ollut tuottaa asiakkailleen kustannustehokkaita lämmöneristysratkaisuja. Tuotteidemme kehitystyössä yksi merkittävimmistä päämääristä on ollut tuotteiden eliniän pidentäminen.

Innovatiiviset keksinnöt ovat johtaneet useisiin patentteihin ja menestyviksi tuotteiksi, jotka mahdollistavat myös kansainvälistymisen. Haluamme olla vahvasti mukana rakentamassa parempaa rakentamista ja parempaa kansanterveyttä.

Innovatiivisuus lähtökohtana

Finnfoam on mukana prosessissa, jolla valmistetaan ensimmäisenä maailmassa kompostoituvaa biomuovia ruoka- ja rehutuotannon sivuvirroista. Hankkeessa ovat mukana Brightplus, VTT ja Nordic Soya. Pilottitehdas tullaan rakentamaan Uuteenkaupunkiin vuosien 2021–2022 aikana. Finnfoam aikoo tulevaisuudessa hyödyntää uutta biomuovia rakennusten lämmöneristeiden tuotannossa. ”Bioeristeiden ekologisuutta lisää se, että lämmöneristeet toimivat myös hiilinieluina ja auttavat näin pienentämään rakennusten hiilijalanjälkeä”, sanoo Finnfoam Oy:n toimitusjohtaja Nieminen.

Henri Nieminen
Toimitusjohtaja
Tuotekehitysjohtaja
Finnfoam Oy

Teppo Nieminen
Hallituksen puheenjohtaja
Finnfoam Oy

Avainluvut

Perustamisvuosi: 1982
Konsernin henkilöstö (2021): yli 280
Konsernin liikevaihto (2021): 178,5 milj. euroa

Finnfoam-konserni

Finnfoam-konserniin kuuluvat Finnfoam Oy:n lisäksi Finnfoam AB Ruotsissa, Finnfoam UAB Liettuassa,  Finnfoam Sp. z.o.o Puolassa, Finnfoam S.L Espanjassa, Styroplast Oy Suomessa, Estplast Ou Virossa ja Cellterm AB Ruotsissa.

Finnfoam-konsernin päätuote on Finnfoam-lämmöneristelevyt. Levyt valmistetaan polystyreenistä ekstruusiomenetelmällä eli suulakepuristamalla, jonka ansiosta solurakenteesta saadaan täysin yhtenäinen ja suljettu. Maailmalla vastaavista materiaalista käytetään yleisnimitystä XPS. Finnfoamin itse kehittämä tuotantoteknologia on erittäin ympäristöystävällinen.

Salon tehtaan kapasiteetti on Finnfoamia eli XPS-eristeitä noin 2,1 miljoonaa kuutiota vuodessa ja lämmintä tilaa on noin 50 000 neliömetriä.

Yritysvideo:

Yhteystiedot muihin tehtaisiin:

Styroplast Oy Suomi: styroplast.fi/yhteystiedot

Finnfoam AB Ruotsi: finnfoam.se/kontaktinformation

Finnfoam UAB Liettua: finnfoam.lt/finnfoam

Estplast Tootmine OÜ Viro: estplast.ee/est/kontakt/

Cellterm AB Ruotsi: cellterm.se/kontakt

Finnfoam S.L Espanja: finnfoam.es

Muu liiketoiminta

Perheyrityksen liiketoimintaan kuuluu myös kiinteistövälitys.
>> Toimisto-, liike- ja teollisuustilojen vuokraus
>> Asuntojen vuokraus

Fashion House Helsingissä Mikkolantiellä
>> Fashion House

FINNFOAM YRITYSESITE:

Tästä voit ladata PDF-esitteen (PDF, 6426 kt)

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön:

Whistleblow -ilmoituskanava

Vastuullisen ja eettisen toiminnan sekä hyvien liiketoimintaperiaatteiden osana Finnfoam on ottanut käyttöön kanavan, jonka kautta voit ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä Finnfoamin toiminnassa.  Voit ilmoittaa kaikista epäilemistäsi lakien tai määräysten rikkomuksista sekä vakavista Finnfoamin eettisen ohjeiston rikkomuksista.

Oheisen linkin takaa voit jättää ilmoituksen: https://app.easywhistle.com/report/finnfoam