Markkinoiden nopein vedeneristys

Finnfoam Oy on kehittänyt uudentyyppisen märkätilojen vedeneristelevyn nimeltä Tulppa®. Tulppa® on vaakaan asennettava märkätilalevy, joka toimii sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Levyn ydin on umpisoluista, vesitiivistä sekä homehtumatonta Finnfoam (XPS) -eristelevyä ja pintakerros lujaa erikoissementtilaastia.

Patentoidun asennusjärjestelmän ansiosta puolipontillisten Tulppa®-levyjen asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Laatoitusvalmista vedeneristettyä seinäpintaa syntyy alan ammattilaiselta helposti 10 – 15 m² tunnissa. Tulppa® on nopea asentaa, helppo työstää ja kevyt käsitellä. Levyjen innovatiivinen patentoitu asennustapa vaakaan helpottaa asentamista ja pontattu reunaprofiili varmistaa sauman vesitiiveyden. Järjestelmä säästää reilusti aikaa, kun vedeneristeen sively ja kuivumisaikojen odottelu jäävät pois. Tulppa®-märkätilalevy on laatoitusvalmis jopa alle päivässä!

Tulppa®-märkätilalevy toimii myös ihanteellisena rakennuslevynä märkätiloissa toteutettaessa suihkuseiniä, hyllyjä ja lokerikkoja, penkkejä tai kotelointeja esimerkiksi ammeelle. Tulppa®-levyllä voit toteuttaa edellä mainittuja erikoisratkaisuja myös vanhaan märkätilaan.

Siirry täältä Tulppa-märkätilalevyn omille nettisivuille, josta löytyy muun muassa asennusohjeet, rakennekuvia ja tekniset tiedot levystä sekä järjestelmistä: www.tulppa.fi

Varastotuotteet:

Tulppa-varastotuotteet (PDF, 482 kt)

Tulppa – Tekniset tiedot

Tulppa®-levyn ydin on FINNFOAM:ia eli suulakepuristettua polystyreeniä, joka on hyvä lämmöneriste sekä vettymätön ja homehtumaton materiaali. FINNFOAM:in valmistuksessa ei käytetä bromiyhdisteitä eikä muitakaan ympäristömyrkkyjä. FINNFOAM:illa ja Tulppa®-levyllä onkin sisäilman paras päästöluokitus M1. Levyn pinnalla on luja erikoissementtilaasti, joka on vahvistettu lasikuituverkolla. Levyt voidaan kiinnittää kaikille alustoille.

Levykoko (mm)600 x 2600
Levypaksuudet (mm)
Suorareunaiset12,5
Puolipontilliset20, 30, 50 ja 80 
Lyhytaikainen Puristuslujuus250 kPa
Lämmönjohtavuus λ Declared 12,5 mm, 20 mm ja 30 mm0,033 W/mK
Lämmönjohtavuus λ Declared 50 mm0,035 W/mK
Lämmönjohtavuus λ Declared 80 mm0,037 W/mK
Veden imeytyminen (Finnfoam-ydin)< 0,7 t%
Vesihöyryn läpäisevyys kg/(m s Pa)˂1,5 x 10ˉ¹²
Kapillaarisuus0
PaloluokkaNPD
Lämmönlaajenemiskerroin0,07
Käyttölämpötila5 … +75 C°

Katso esitys TULPPA eduista ja ominaisuuksista

Tulppa® – Tuotekuvasto:

Alla olevan lomakkeen täyttämällä saatte sähköpostiinne linkin, josta voitte ladata tuotekuvastomme: