Kylpyhuone (TULPPA)

Finnfoamin kehittämä TULPPA-märkätilalevy on uudentyyppinen märkätilojen vedeneristelevyn. TULPPA-levyt asennetaan vaakaan ja toimivat seinärakenteessa sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Levyn ydin on umpisoluista, vesitiivistä sekä homehtumatonta FINNFOAM (XPS) -eristelevyä ja pintakerros lujaa erikoissementtilaastia.

Patentoidun asennusjärjestelmän ansiosta puolipontillisten vaakaan asennettavien TULPPA-levyjen asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Laatoitusvalmista vedeneristettyä seinäpintaa syntyy alan ammattilaiselta helposti 10–15 m² tunnissa. TULPPA on nopea asentaa, helppo työstää ja kevyt käsitellä. Levyjen innovatiivinen patentoitu asennustapa vaakaan helpottaa asentamista ja pontattu reunaprofiili varmistaa sauman vesitiiveyden. Järjestelmä säästää reilusti aikaa, kun vedeneristeen sively ja kuivumisaikojen odottelu jäävät pois. Tulppa-märkätilalevy on laatoitusvalmis jopa alle päivässä!

TULPPA-levyjä käytetään yleisesti pesu-/ kylpyhuoneiden, vessojen ja kodinhoitohuoneiden seinien vedeneristelevynä, joissa rakenteiden kosteustekninen turvallisuus halutaan varmistaa. Tulpasta löytyvät myös kevytrakenteisiin ala-/ välipohjarakenteisiin suunnitellut TULPPA-lattialevyt, joissa on asetusten vaatimat kaadot valmiina. Nämä nopeuttavat rakentamista, kun kuivumisaikojen odottelut minimoidaan ja samalla rakenteisiin kohdistuva paino vähenee merkittävästi.

TULPPA-märkätilalevy toimii myös ihanteellisena rakennuslevynä märkätiloissa toteutettaessa suihkuseiniä, hyllyjä ja lokerikkoja, penkkejä tai kotelointeja esimerkiksi ammeelle. TULPPA-levyllä voit toteuttaa edellä mainittuja erikoisratkaisuja myös vanhaan märkätilaan.

Laatoitusvalmis TULPPA-seinärakenne.

Tästä pääset Tulppa-märkätilalevyn omille nettisivuille, josta löytyy muun muassa asennusohjeet, rakennekuvia ja tekniset tiedot levystä sekä järjestelmistä.

TULPPA-levyn ponttirakenne helpottaa ja nopeuttaa asentamista.