Tuotteiden varastointi

Finnfoam

Finnfoam-levyt on paketoitu PE-kalvolla paketteihin ja paketit toimitetaan lavoilla, joiden lavapalikkoina eli ekojalkoina ovat Finnfoam-levyn suikaleet, jotka voidaan käyttää lämmöneristeenä. Finnfoam on materiaalina vettymätön ja voidaan varastoida työmaalla ilman sääsuojausta. Pitkäaikaisessa varastoinnissa levyt tulee kuitenkin suojata auringon UV-säteilyltä.

FF-EPS

FF-EPS-levyt on paketoitu PE-kalvolla paketteihin ja paketit toimitetaan lavoilla, joiden lavapalikkoina eli ekojalkoina ovat FINNFOAM- tai FF-EPS-levyn suikaleet, jotka voidaan käyttää lämmöneristeenä. FF-EPS lava on paketoitu PE-kalvolla, joka suojaa levyjä auringon uv-säteilyltä. Lyhytaikaisessa varastoinnissa lavat voidaan varastoida ulkona omissa pakkauksissaan (levyjä ei saa kääriä kirkkaaseen muoviin). Pitkäaikaisessa varastoinnissa levyt tulee aina varastoida säältä ja auringon UV-säteilyltä suojattuna.

FF-PIR

FF-PIR-levyt on paketoitu PE-kalvolla paketteihin ja paketit toimitetaan lavoilla, joiden lavapalikkoina eli ekojalkoina ovat Finnfoam-levyn suikaleet, jotka voidaan käyttää lämmöneristeenä. Paketit voidaan varastoida työmaalla vain lyhytaikaisesti omissa pakkauksissaan, koska paketit eivät ole vesitiiviitä. Pidempiaikaisesti ne tulee varastoida kosteudelta ja auringon UV-säteilyltä suojattuna. Yli 100 mm paksut FF-PIR eristeet on mahdollista saada myös XL-lavoina, joissa eristeitä ei ole pakattuna erikseen paketteihin vaan ainoastaan vesitiiviillä lavahupulla.

Kipsilevypintainen FF-PIR GYL tulee varastoida aina työmaalla kosteudelta, tuulelta ja auringon UV-säteilyltä suojattuna.

Tulppa

Tulppa-levyt tulee varastoida aina tasaisella alustalla levyn paksuudesta riippumatta. Lisäksi levyt ja muut tarvikkeet varastoidaan kuivassa ja suojassa auringonpaisteelta, lialta, tulelta ja liuotinaineilta. Lika vaikuttaa laatankiinnityslaastin ja vedeneristeen tartuntaan heikentävästi ja siksi levyjen päällä tulisi olla aina jokin suoja tai lavan mukana tuleva suojalevy. Jos pinon päällimmäinen levy alkaa taipua, käännä levy ympäri, levyn pitäisi palautua alkuperäiseen muotoonsa.

FF-SIGNAL

FF-SIGNAL kestää työmaa-aikaista UV-säteilyä, pidempiaikaisesti säilytettäessä tulee suojata UV-säteilyltä. FF-SIGNAL-signaalivahvistin varastoidaan kohteessa säältä suojattuna ennen asennusta.

FF-WALL

FF-WALL-pienelementit on pakattu lavalle muoviin suojattuna. Pienelementtien pakkaukset on tarkoitettu ainoastaan kuljetuksen aikaiseksi suojaksi. Kuljetuspakkauksia ei ole suunniteltu työmaa-aikaiseksi sääsuojaksi, joten ne tulee suojata työmaalla sateelta, pölyltä ja auringon UV-säteilyltä. Tuotteet tulee varastoida tasaisella alustalla.