Alapohja

Finnfoamilta löytyy eristeratkaisut kaikkiin alapohjaratkaisuihin. Yleisimmässä maanvaraisessa alapohjassa korostuu lämmöneristeen korkea vesihöyryn vastus, vettymättömyys ja hyvä puristuslujuus. Puurakenteiseen alapohjaan eli rossipohjaan Finnfoam on kehittänyt oman kosteusteknisen turvallisen eristeratkaisun, jonka asentamisen helppous on omassa luokassaan. Ontelolaatta alapohjiin Finnfoamilta löytyy myös useita ratkaisuja.

Maanvarainen alapohja

Maanvaraisessa alapohjassa käytettäviä lämmöneristeitä ovat FINNFOAM ja FF-EPS sekä FF-FLOOR. FINNFOAM:in etu on sen kosteustekninen turvallisuus ja lujuus eli painumattomuus. FF-EPS-eristeitä käytettäessä ja rakenteita suunniteltaessa tulee ottaa huomioon niiden alhaisempi puristuslujuus ja vesihöyrynvastus.

Tuulettuva alapohja

Finnfoamin Rossipohja-eristeet ovat vakiinnuttaneet paikkansa rossipohjan eristeratkaisuna lähes kahdenkymmen vuoden historiansa aikana. Yhdellä lämmöneristeellä saadaan toteutettua perinteiseen rakenneratkaisuun verrattuna neljä työvaihetta, mikä tuo merkittävää säästöä rakentamiskustannuksiin. Ontelolaatan alapinnassa käytetään yleensä harmaita FF-EPS tai Styroplast Optima-eristeitä. Ontelolaatan päälle lämmöneristystä toteutettaessa FINNFOAM on oikea lämmöneristämisratkaisu.

FF-FLOOR

FF-FLOOR on maanvaraisen alapohjan lattiaratkaisu, joka käyttää ainutlaatuisen 3D-rakenteensa ansiosta 30 prosenttia vähemmän betonia kuin perinteiset ratkaisut, joka näkyy vastaavasti pienempänä hiilijalanjälkenä.