FF-EPS 60S SILENT

Finnfoamin FF-EPS 60S SILENT-levyissä on toisella puolella levyä 15–20 mm paksu SILENT-erikoispinnoite. SILENT-pinnoite on ääneneristävyydeltään sekä paloteknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen ja soveltuu suoraan katemateriaalin alustaksi. Jämäkkä SILENT-pinnoite luo erinomaisen alustan aurinkopaneeleille ja muille katolle myöhemmin asennettaville laitteille.

Levyille on tehty BROOF(t2) -testit niin PVC- kuin bitumikatteidenkin kanssa. SILENT-pinnoite on kevyt ja lähes palamaton Light Concrete Foam -massa, joka antaa tukevan ja painumattoman alustan katemateriaalille. Levyjä asennettaessa SILENT-pinnoitteen alle muodostuu levyjä ympäröivä uritus, jonka tehtävänä on toimia tuuletuskanavistona loivilla katoilla. Lisäksi SILENT-pinnoitteen alla kulkee tiheä ristiinuritus, joka muodostaa paineentasauskanaviston ja tehostaa merkittävästi tuuletuskanaviston toimintaa.

FF-EPS 60S SILENT vähentää katoille nostettavia kuutiomääriä ja nopeuttaa asentamista. Vaadittu U-arvo 0,09 saadaan toteutettua yhdellä 320 mm paksulla levyllä, jonka ansioista katot valmistuvat nopeammin. SILENT-pinnoitteesta FF-EPS-eristeen päälle tulee noin 10 mm paksu lisäkerros, jolloin lopullisen 320 mm eristeen paksuus on 330 mm ja vastaavasti 210 mm eristeen SILENT-pinnalla kokonaispaksuus 220 mm.

Eristevahvuudet: 210 mm (U-arvo 0,14) ja 320 mm (U-arvo 0,09).

  • Paloturvallinen, paloluokitus BROOF (T2)
  • Tuulettuva ratkaisu, tasaa kosteutta
  • Lukkoponttiratkaisulla tiivis eristekerros
  • Vähemmän nostoja katolle
  • Kevyt käsitellä ja nopea asentaa

Loiville katoille yhdellä asennuskerroksella

Harmaan FF-EPS:n raaka-aine sisältää grafiittia ja se on lämmönjohtavuudeltaan (λDeclared 0,031 W/mK) huomattavasti perinteistä valkoista EPS:ää tehokkaampi. FF-EPS 60S SILENT on suunniteltu erityisesti loivien kattojen lämmöneristeeksi. Levyt ovat kaikilta sivuiltaan lukkopontattuja, minkä ansiosta tiivis kylmäsillaton levytys voidaan toteuttaa yhdellä levykerroksella. Levyjen koko on 600 x 1200 mm ja niitä on saatavana 100-400 mm:n paksuutena. Kompakti koko helpottaa merkittävästi niiden käsittelyä ja asentamista. FF-EPS 60S SILENT -levyjen lyhytaikainen puristuslujuus on 60 kPa. FF-EPS 60S -lämmöneristeet sisältävät palonsuoja-ainetta, jonka ansiosta niiden paloluokka on E.

Katso myös asennusvideo materiaalipankistamme >

FF-EPS 60S SILENT asennusohje: yksi- ja monikerroskermikate

FF-EPS 60S SILENT yksikerroskermikate (PDF, 1142 kt)

FF-EPS 60S SILENT monikerroskermikate (PDF, 1173 kt)

Varastotuotteet:

FF-EPS 60S SILENT -varastotuotteet (PDF, 727 kt)