Missio, visio ja strategia

Visiomme on olla turvallinen suomalainen ekologisen rakentamisen suunnannäyttäjä. Strategia, missio ja arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme kohti tavoitetta. 

Missiomme: 

Tarjoamme ja kehitämme asiakaslähtöisesti markkinoiden edistyksellisimpiä rakenteellisen energiatehokkuuden ratkaisuja rakentamisen ja rakennuksen käytönaikaisen hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Visiomme: 

Olla turvallinen suomalainen ekologisen rakentamisen suunnannäyttäjä. 

Strategia: 

Kehitämme kilpailukykyämme tarjoamalla markkinoiden laadukkaimmat, innovatiivisimmat ja ekologisimmat tuotteet ja järjestelmät, jotka ovat asiakkaan ensisijainen vaihtoehto. Kasvamme kannattavasti markkinoita nopeammin, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Arvot

Laatu 

Tehokkuudella ja henkilöstön jatkuvalla kouluttamisella varmistamme korkealaatuiset tuotteet. Toimintaamme ohjaavat sertifioidut ympäristö- ja laatujärjestelmät, viranomaisvaatimukset sekä asiakkaiden tarpeet. Tavoitteenamme on kustannustehokas ja pitkäjännitteinen toiminta, joka näkyy nopeina toimituksina, kilpailukykyisinä hintoina ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Asiakaslähtöisyys

Tuemme asiakkaitamme läpi koko rakennusprojektin. Innovoimme yhdessä asiakkaiden kanssa uusia rakenneratkaisuja sekä järjestelmiä ja autamme heitä löytämään turvallisimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Toimimme rehellisesti kaikessa liiketoiminnassamme, emmekä anna katteettomia lupauksia tuotteista tai palveluistamme.

Vastuullisempi tulevaisuus

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuotantoamme ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Lämmöneristeillämme on merkittävä rooli rakennusten hiilijalanjäljen pienentämisessä. Haluamme osaltamme huolehtia yhteiskuntavastuusta ja olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta.

Lue lisää vastuullisuudesta: finnfoam.fi/vastuullisuus