Vastuullisuus

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuotantoamme ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Lämmöneristeillämme on merkittävä rooli rakennusten hiilijalanjäljen pienentämisessä. Haluamme osaltamme huolehtia yhteiskuntavastuusta ja olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta.

Energiatehokkuus ja uusiutuva energia

Meille on tärkeää rakennusten energiatehokkuuden edistäminen, rakennusten energiakulutuksen pienentäminen sekä hiilidioksidipäästöjen vähentäminen. Olemme vastuullisen rakentamisen asiantuntijoita.

Kiertotalous, materiaali- ja resurssitehokkuus

Innovoimme vastuullisempia tuotteita ja ratkaisuja minimoidaksemme ympäristökuormitusta ja hyödynnämme kierrätysraaka-aineita.

Biomateriaalit – bio waste based

Hyödynnämme jatkossa biopohjaisia raaka-aineita tuotteissa, joihin nämä soveltuvat. Biomuovit tulevat olemaan osana tuotantoamme.

Asiantuntijamme tukenasi koko rakennusprojektin ajan

Me Finnfoamilla olemme energiatehokkaiden, kosteusteknisesti kestävien ja paloteknisesti turvallisten rakenneratkaisujen edelläkävijöitä. Teknisen tuen asiantuntijoiltamme saat luotettavaa tietoa sekä neuvoja koko rakennusprojektin ajan, aina konsultoinnista suunnitteluun ja toteutukseen asti. Asiantuntijamme tarjoavat tietoa paitsi Finnfoamin tuotteista, myös toimivista ja kustannustehokkaista ratkaisuista erilaisiin kohteisiin – lainsäädäntöä ja muita vaatimuksia unohtamatta. Tutustu myös ohje- ja materiaalipankkiimme sekä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön: