Finnfoam kannustaa alkavalla kaudella maastohiihdon maajoukkuetta menestykseen

Finnfoam Oy on vahvasti mukana suomalaisessa talviurheilussa ja osaamisellaan varmistamassa hiihtolajien harrastusmahdollisuuksien säilymisestä ilmastonmuutoksesta huolimatta.

Muuttuva ilmasto haastaa niin suomalaista rakennuskantaa kuin talvilajien harrastamista. Molempiin haasteisiin Finnfoamilla on ratkaisut ja siksi on luonnollista, että tuemme voimakkaasti suomalaista hiihtoa alkavallakin kaudella, kertoo Finnfoamin kehitys- ja markkinointijohtaja Asso Erävuoma. 

Finnfoam jatkaa maastohiihdon kanssa vuonna 2013 alkanutta matkaa ja kantaa huolta myös lajin tulevaisuudesta sekä hiihdon olosuhteista. Finnfoam Oy:llä ja suomalaisella hiihdolla on yhteiset tavoitteet turvata harjoitusmahdollisuudet ja samalla urheilijoiden menestysedellytykset myös tulevaisuudessa.

Finnfoam tekee Hiihtoliiton kanssa yhteistyötä myös hiihdon harrastusolosuhteiden varmistamiseksi tulevaisuudessa ilmastomuutoksen aiheuttamia haasteita vastaan. Yhdessä Snow Secure Oy:n kanssa Finnfoam on kehittänyt uudenlaisen teollisen ja innovatiivisen tavan varastoida lunta. Ratkaisuilla minimoidaan talvella varastoidun lumen sulamista kesäkaudella sekä ehkäistään ensilumen laduilla maan lämmön aiheuttamaa latujen sulamista.

”Haluamme olla myös aktiivisesti mukana edistämässä hiihdon harrastusmahdollisuuksia niin huippu-urheilijoille kuin tavallisille harrastajille. Ilmastonmuutos on todellinen uhka hiihtolajien harrastamiselle ja sitä vastaan meidän kaikkien pitää taistella”, kommentoi Finnfoamin toimitusjohtaja Henri Nieminen.

Finnfoam toivottaa suomalaiselle hiihtokansalle hyvää kautta!

Kuva: Jesse Väänänen