Uutuustuote: paksut Finnfoam-levyt nopeuttavat työtä

Finnfoam-eristeiden valikoima on laajentunut. Uusi tuotantolinjasto mahdollistaa paksut suora- ja puolipontilliset Finnfoam-eristeet aina 300 mm:n paksuuteen asti.

Rakennusten energiatehokkuuden parantamisen myötä myös eristepaksuudet ovat kasvaneet. Uudet paksut Finnfoam-eristeet nopeuttavat merkittävästi asennustyötä työmaalla, koska eristekerroksia voidaan vähentää. Esimerkiksi pihakansi, käännetty- tai viherkatto voidaan tehdä kahdesta kerroksesta Finnfoam FI-400 URA 220 mm -eristeitä ja sillä saavutetaan U-arvo 0,09 W/m2K. Myös maanvaraisissa alapohjissa paksut puolipontatut levyt nopeuttavat asennustyötä.  

Lähes 20 vuotta markkinoilla olleet 210 millimetriä paksut Finnfoam-rossipohjaeristeet tehtiin aikoinaan levyt yhteen liimaamalla. Viimeisen parin vuoden ajan ne on tehty levyt yhteen sulattamalla, jossa liitoskohta on jopa lujempi kuin itse levyn ydin.

Uudet suora- ja puolipontilliset 250 mm paksut Finnfoam-eristeet ovat nyt saatavana varastotuotteina. Finnfoam FL-400 levyä on saatava varastotuotteena ohuiden levyjen lisäksi paksuuksina 120, 140, 150, 180, 200, 220, 250 mm. 

Puurunkoiset rossipohjat toteutetaan Finnfoam FL/FI-K600 eristeillä, joita on saatavana 210, 250 ja 370 mm paksuisena kohteen u-arvon vaatimusten mukaisesti. Lattiavasan päälle tuleva eristepaksuus on kaikissa levypaksuuksissa sama 65 mm. Rossipohjaeriste toimii rakenteessa lämmöneristeenä, tuulensuojana ja höyrynsulkuna. Yhdellä asennuksella saadaan valmis työmaa-aikainen lattia. Eristeen päälle voidaan valaa betonilaatta tai asentaa lattialevyratkaisut.

Tutustu valikoimaan: www.finnfoam.fi/tuotteet/finnfoam/levyn-mitat-ja-tyypit 

Finnfoam-eristeillä rakennetaan energiatehokkuutta helposti!