Yläpohja

Finnfoamilla on lukuisia yläpohjien eristeratkaisuja rakennetyypin mukaan. Alla kerrottuna niistä yleisimmin käytetyt. Finnfoamilta löytyy eristysratkaisut näihin kaikkiin, mutta käytettävät optimaaliset lämmöneristeet ja rakenneratkaisut vaihtuvat rakennetyypin mukaan.

Käännetty katto

Viherkatto, kattoterassi tai parkkikatot ovat yleisimpiä käännettyjä kattorakenteita. Nämä rakenteet ovat lämmöneristeelle rankimpia ja niihin soveltuvat vain FINNFOAM lämmöneristeet. Käännetyllä katolla on lukuisia etuja mm. viherkatto pidättää hulevesiä ja luo vehreämpää kaupunkiympäristöä sekä kattopinta-alat saadaan hyötykäyttöön.

Katto (FF-PIR)

Tehokkailla ja paloteknisesti erinomaisilla FF-PIR eristeillä yläpohjan lämmöneristepaksuus saadaan minimoitua. FF-PIR eristeet soveltuvat kaikkiin normaaleihin yläpohjarakenteisiin, kuten vinoihin yläpohjiin, ullakoihin ja loiville katoille.

Loiva katto (FF-PIR)

Loivilla vesikatoilla joissa kokonaisrakennevahvuus tulee minimoida on FF-PIR toimivin ratkaisu. Se on myös jämäkkä alusta tänä päivänä tuleville aurinkopaneeleille ja muulle tekniikalle.

Loiva katto (FF-EPS)

Loiville vesikatoille FF-EPS on erittäin kustannustehokas ratkaisu. FF-EPS eristeistä löytyvät myös SILENT pinnoitteella oleva tuote, joka toimii suoraan jämäkkänä katteen alustana sekä pohjana vesikatoille tänä päivänä tuleville aurinkopaneeleille ja muulle tekniikalle.

Katto (FINNFOAM)

Käännetyn katon lisäksi FINNFOAM lämmöneristeitä käytetään yleisesti myös pientaloissa, vapaa-ajan rakennuksissa sekä näiden lisälämmöneristyksessä. KK-600 jaolla olevaan yläpohjaan löytyy vastaava tuote, jota käytetään myös Rossipohjaeristeenä, millä asentamisen nopeus on omassa luokassaan. Ratkaisu on suunniteltu omakotitaloihin ja vapaa-ajan rakennuksiin. Normaaleilla FINNFOAM eristeillä tehdään myös paljon lisälämmöneristämistä pientalokohteissa.