FF-Webinaarit

Järjestämme vuoden aikana useita maksuttomia FF-webinaareja suunnittelijoille ja rakennusalan ammattilaisille. Webinaareissa pääset tutustumaan ajankohtaisiin asioihin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sekä kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Tulevien sekä menneiden webinaarien tarkemmat tiedot löytyvät alta.

Tulevat FF-Webinaarit

Seuraava Finnfoam webinaari järjestetään syyskuussa.

Menneet FF-Webinaarit

Tältä löydät uusimpien webinaariemme tallenteita.

Finnfoam – Paloturvalliset rakenneratkaisut webinaari
to 25.5.2023 klo 9-10

Webinaarin aiheena on betonirunkoisien rakennusten seinien paloturvallinen lämmöneristäminen. Webinaarissa tutustutaan lämmöneristemateriaalien paloteknisiin ominaisuuksiin, uusimpiin palotestauksen tuloksiin, paloasetuksen vaatimustasoihin ja Finnfoamin rakennekirjaston valmiisiin rakenneratkaisuihin.

Keskustelemassa webinaarissa Finnfoamin tekninen asiakaspalvelupäällikkö Juuso Jehimoff.

Mikäli haluat webinaarissa käydyn materiaalipaketin omaksesi, täytä viereinen lomake ja lähetämme tämän sähköpostiisi.

Katso webinaaritallenne tästä:

Webinaari – Routaeristämisen hyödyt ja hiilijalanjäljen laskeminen
pe 21.4.2023 klo 9-10

Routaeristäminen on talonrakentamisen perusasioita, mutta sillä voidaan saavuttaa myös merkittäviä kustannussäästöjä, kun massanvaihtoja voidaan vähentää. Tämä on suoraan verrannollinen myös rakentamisen hiilijalanjäljen laskuun.

Osallistuthan webinaariin, jossa tutustutaan routaeristeisiin ja niiden mitoittamiseen, mikäli nämä asiat ovat työpöydälläsi. Routaeristeiden välillä on eroja, jotka tulee huomioida jo suunnittelussa. Koulutuksessa tutustutaan myös uuteen RIL225 mukaiseen lambda U (λU) käyttöön eli kosteuden lämmönjohtavuutta heikentävät vaikutukset huomioivaan lämmönjohtavuuteen. Hyvällä routaeristyksellä rakenteet ovat pitkäikäisiä ja toimintavarmoja ääriolosuhteissakin. Tee kerralla kunnolla, teethän Finnfoamilla.

Keskustelemassa webinaarissa Finnfoamin tekninen asiakaspalvelupäällikkö Juuso Jehimoff.

Katso webinaaritallenne tästä:

Webinaari – Finnfoamin vastuullisuus ja lisälämmöneristämisen hyödyt
to 16.3.2023 klo 9-10

Rakenteiden energiatehokkuuden parantaminen on tehokkain keino laskea energiankulutusta ja päästöjä. Suomi on sitoutunut uuden EU-Energiatehokkuusdirektiivin (EPBD) mukaisesti korjaamaan vanhat rakennukset päästöttömäksi vuoteen 2050 mennessä ja vuoteen 2030 mennessä korjattuna tulisi olla jo ensimmäinen 20%. Rakennusten energiatehokkuuden parantamiseksi on lisäeristäminen kustannustehokkain tapa vähentää rakennusten lämmitys ja viilennys tarvetta.

Tule kuulemaan Finnfoamin energiatehokkaista ja kosteusteknisesti turvallisista eristeistä ja millaisia vaihtoehtoisia rakenneratkaisuja on tarjolla katoille ja julkisivuille FF-PIR, FF-EPS ja Finnfoam lämmöneristeillä.

Keskustelemassa webinaarissa Finnfoamin tekninen asiakaspalvelupäällikkö Niklas Alexandersson.

Voit katsoa webinaaritallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.