Käyttökohteet

Finnfoam Oy:n tuotevalikoima laajeni vuoden 2015 alusta kattamaan myös FF-PIR polyuretaanieristeet INNFOAM:in, FF-EPS:n ja Tulppa-märkätilalevyn lisäksi. Tässä osiossa kerrotaan kaikkien näiden tuotteiden käytöstä eri käyttökohteissa. FINNFOAM-lämmöneristeiden koko tuotevalikoima soveltuu niin routaeristeeksi kuin lattioiden, kattojen ja seinienkin eristämiseen sekä monipuolisesti erilaisiin lisälämmöneristyksiin. Routa- ja lattiaeristeenä FINNFOAM kestää erinomaisesti kosteutta, jäätymistä ja kuormitusta. Routaeristeen tärkein ominaisuus onkin luotettavuus eli sen eristysominaisuudet eivät saa heikentyä ajan kuluessa. Routaeristeellä tuleekin olla aina sulatus-jäädytys-kestävyysominaisuudet ilmoitettuna. FINNFOAM:in luotettavuudesta hyvänä esimerkkinä on mm. voitto TM Rakennusmaailman Routaeristevertailussa syksyllä 2011.

FF-EPS soveltuu parhaiten seinien ja kattojen lämmöneristeeksi, joissa se on turvallinen ja erittäin kustannustehokas ratkaisu. Sitä voidaan käyttää myös lattioissa, joihin ei kohdistu kuormitusta.

FF-PIR polyuretaanieristeiden käyttökohteita ovat seinien ja kattojen sekä saunan lämmöneristäminen. FF-PIR eristeet ovat lämmöneristykyvyltään erittäin tehokkaita ja näin rakennepaksuudet säilyvätkin mahdollisimman ohuina.

Alla olevasta listasta pääsee myös suoraan haluttuun käyttökohteeseen.

Käyttökohteet tuoteryhmittäin